فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است

مقام‌های آمریکایی: ایران دستور حمله به پایگاه ما را صادر نکرده است

مقام‌های آمریکایی: ایران دستور حمله به پایگاه ما را صادر نکرده است مقام‌های آمریکایی در گفت‌وگو با شبکه خبری سی‌ان‌ان تصریح کرده‌اند که شواهدی مبنی بر اینکه ایران دستور حمله به پایگاه آمریکا در مرز سوریه و اردن را صادر کرده باشد وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۴۹

به گزارش ر اهبرد معاصر، شبکه خبری سی‌ان‌ان به نقل از منابع آگاه گزارش داد هیچ نشانه‌ای مبنی بر اینکه ایران به صورت مستقیم دستور حمله مرگبار یکشنبه به نیروهای آمریکایی را داده باشد وجود ندارد.

 

این منابع به شبکه خبری سی‌ان‌ان گفته‌اند با آنکه آمریکا در نهایت ایران را به دلیل حمایت‌های مالی و نظامی از گروه‌های نیابتی مسئول می‌داند اما هیچ شواهدی مبنی بر اینکه دستور حمله یکشنبه توسط این کشور صادر شده باشد و یا اینکه آن حمله اقدامی عامدانه برای تشدید تنش با آمریکا بوده باشد وجود ندارد.

 

یک مقام آمریکایی گفت: «فکر نمی‌کنم که این حمله به قصد تشدید تنش انجام شده باشد. این حمله از همان نوع حمله‌هایی بود که 163 بار قبلا انجام شده بود و بار 164‌ام موفق از آب درآمده‌اند.»

 

مقام‌های آمریکایی همچنین گفته‌اند که این حمله شباهت‌های زیادی به حملات قبلی که توسط گروه‌های تحت حمایت ایران انجام شده را دارا بوده و تنها تفاوت آن این بوده که این بار به صورت موفقیت‌آمیز به یک کانتینر در پایگاهی که «برج 22» خوانده می‌شود برخورد کرد.

 

این مقام‌ها گفته‌اند که پهپاد مذکور در ارتفاع کم پرواز می‌کرد که به آن امکان گریز از پدافندهای آمریکا را می‌داد. علاوه بر این، همزمان با تهاجم این پهپاد یک پهپاد آمریکایی در حال بازگشت از یک مأموریت بود که همین باعث ایجاد سردرگمی شد.

 

جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در مصاحبه با سی‌ان‌‌ان گفت: «ما خواستار جنگ با ایران نیستیم. خواستار درگیری در خاورمیانه نیستیم. در واقع هر اقدامی که رئیس‌جمهور انجام داده با هدف تنش‌زدایی و کاستن از سطح تنش‌ها بوده است.»

 

شبکه خبری سی‌ان‌ان نوشته بایدن برای دادن پاسخی که به توقف حملات منجر شود تحت فشار قرار گرفته است. با وجود این مقام‌های آمریکایی گفته‌اند که بعید است ارتش آمریکا بخواهد پاسخی در داخل ایران به آن حمله بدهد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار